Yhteystiedot

Get API key from Google and insert it to plugin properties to enable maps on your website.

KUULUTKO SUKUUNI, 8.-9.10.2022, verkkotapahtuma.

Kuulutko sukuuni tapahtuma 5.-6.10.2019

Osasto; Pyrrön sukuseura ry

> osastomme kokonaisuutta kehuttiin ja julisteet kertoivat hyvin selkeästi suvustamme. Julisteet ja aineistot osastollamme oli hyvin suunniteltu ja toteutettu (kiitos, Tapio Roulamo).

> osastoja oli viimevuotista vähemmän ja myös mielestäni kävijä määrä oli pienempi, vaikea tietenkin arvioida koska aiemmin en ole ollut näin omana osastona tapahtumassa.

> osastoomme oltiin kiinnostuneita mielestäni erittäin aktiivisesti, sukuhaaramme, pohjanmaan Pyrröt ja DNA olivat eniten vierailijoita askarruttavat asiat, hetkittäin osasto oli täysi kyselijöitä (hankalia olivat ihmiset jotka eivät olleet sukua mutta tulivat ”jaarittelemaan” omasta suvusta), tämä sai todelliset suvustamme kiinnostuneet poistumaan.

> osastoilla kävijämäärä vaihteli tilaisuudessa olevien luentojen tahdissa, ryntäykset olivat ennen ja jälkeen luentojen.

Viikonlopun Kuulutko Sukuuni -tapahtuma on onnellisesti ohi. Tapahtumassa vieraili yhteensä yli 500 henkilöä ja jokaista ohjelman luentoa seurasi yli 200 kuulijaa.

Saimme osallistujilta paljon hyvää palautetta, joissa kehuttiin erityisesti luento-ohjelman sisältöä. Monet sukututkijat kokivat saaneensa luennoilta ja osastoilta hyödyllistä tietoa, joka hyödyttää heitä heidän omissa tutkimuksissaan.

Luento-ohjelma ja luennoitsijat -sivulle on lisätty linkit luentojen materiaaleihin.

Kuulutkosukuuni.com -verkko-osoite on käytössä myös tulevissa Kuulutko Sukuuni -tapahtumissa. Päivitämme sivuja sitä mukaa kun uutta kerrottavaa tulee.

KUULUTKO SUKUUNI 2022

Sukuseuran hallitus on kokouksessaan päättänyt osallistua virtuaalisella esityksellä kuulutko sukuuni tapahtumaan. Esityksen avautuessa ilmoitamme jäsenille tästä sekä linkin miten kaikkia esityksiä pääsee katsomaan / tutustumaan.

www.kuulutkosukuuni.com