Vapaaehtoiset

Ylimääräinen sukukokous 22.2.2024

KUTSU,

Pyrrön sukuseura ry:n kutsuu jäseniään ylimääräiseen sukukokoukseen 22.2.2024

Ylimääräisessä sukukokouksessa käsitellään ja päätetään sukuseuran sääntöjen muutoksesta.

Paikka:                               Videokokous:

Linkki:                                Ilmoitetaan kokoukseen ilmoittautuneille

Aika:                                  torstaina 22.2.2024

Klo:                                    19.00 –

Kokous pidetään poikkeuksellisesti videokokouksena kiireellisesti, että saamme uudet säännöt käyttöömme seuraavalle varsinaiselle sukukokous väliselle kaudelle.

Kokouksessa käsitellään Pyrrön sukuseura ry:n sääntöjen muutos ja keskustellaan jäsenmaksun kertymästä vuosittainen, toiminta ja taloussuunnitelmasta sekä vuoden 2024 sukuseuran varsinaisesta sukukokouksesta.

Tervetuloa osallistumaan, päättämään ylimääräisessä sukukokouksessa käsiteltävistä asioista.

Kokoukseen ilmoittaneille jäsenille lähetetään sähköpostilla videokokouksen linkki kokoukseen osallistumista varten. Sukukokouksen esityslista on katsottavissa / luettavissa sukuseuran kotisivuilla.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään spostin välityksellä tiistaina 20.2.2024 mennessä.

Ilmoittautumiset sähköpostiin; pyrro@pyrronsukuseura.fi

Pyrrön sukuseura ry,  hallitus