JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Sääntöjen mukaan sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi otetaan jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avioliiton kautta on siihen liittynyt. Jäseneksi ilmoittaudutaan seuran hallitukselle, käytännössä sihteerille tai puheenjohtajalle.

Alle 18-vuotias sukuun kuuluva on nuorisojäsenenä jäsenmaksusta vapaa samoin 70 vuotta täyttänyt henkilö.

Kannatusjäseneksi otetaan myös jokainen sukuun kuulumaton henkilö tai yhteisö, joka hyväksyy seuran sääntöjen mukaisen yleishyödyllisen toiminnan tarkoituksen;

, Pyrrön sukuseuran tarkoituksena on koota yhteen kaikki Pyrröjen sukuhaarat niin kotimaasta kuin luovutetun Karjalan alueelta.Seurata sukujen vaiheita ja historiaa, vaalia sukujen perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta sukujen ja siihen liittyvien muiden sukujen jäsenten keskuudessa.

Jäseneksi liittyvä voi valita joko vuosi- tai ainaisjäsenmaksun maksamisen ja tehdä tarvittaessa myös muutoksen ainaisjäsenmaksuun siirtymiseksi sekä muut tarvittavat muutokset esimerkiksi osoitteen ja muiden yhteystietojen muutokset. Äänioikeus seuran vuosikokouksissa on maksaneilla varsinaisilla jäsenillä, kannatusjäsenellä ja 70 vuotta täyttäneillä vapaajäsenillä.

Jäsenmaksut 20.10.2018 alkaen: 20 € / per. vuosi

Ota yhteyttä puheenjohta Seppo Pyrröön pyrro@pyrronsukuseura.fi tai +358 40 548 4182

SUKUKIRJA 2018

Sukukirjaa on vielä tilattavissa, à 25 € kpl + postimaksu 10 €

> A4, 128 neliväri sivua

> sisältää kertomuksia suvun asuinpaikoista luovutetun Karjalan alueelta, sekä henkilökuvauksia.

> Sukukirja Niilo Pyrrö s. 1685 XI- sukupolvea, 159 perhetaulua ja 890 henkilöä

> Sukukirja Niilo Juhonpoika Pyrrö s. 1743 VIII- sukupolvea, 47 perhetaulua ja 313 henkilöä