SUKUKIRJA 2020

Tämän sukukirjan tarkoitus on kertoa Pyrrön sukuseuran tavoitteista ja tarkoituksesta ja antaa kuva siitä missä päin luovutetun Karjalan alueella Pyrrön suvun esi-isät ovat syntyneet, asuneet ja muuttaneet elämänsä aikana. Suvun esivanhemmat ovat asustaneet luovutetun Karjalan alueella mm. Ruskealassa, Suistamossa, Sortavalassa, Impilahden kirkonkylässä ja Pitkässärannassa. Näistä jokaisesta pitäjän historiasta kerrotaan sanoin ja kuvin, sekä perheistä ketä näissä on asunut. Vanhimmat Pyrrön suvun esi-isät ovat Niilo Pyrrö s. 1685 Ruskeala, kuolinaikaa ei ole tutkimuksen yhteydessä löydetty, tällä hetkellä ei ole myöskään mahdollista saada tietoa Niilon esivanhemmista. Niilon jälkipolvet ovat asuneet/siirtyneet Ruskealasta, mm. Suistamoon, Impilahden Kerisyrjään, Pitkänrantaan ja Sortavalaan.

Niilo Juhonpoika Pyrrö s. n. 1743, k. n. 1790 - 1791. sukuhaara on asustanut Impilahdessa. Alkuperä on siis tuntematon, mutta jotain voidaan mahdollisesti päätellä Impilahdella asuneesta Juho Juhonpoika Pyrröstä, joka näyttäisi olleen ensimmäisiä Impilahdella asuneita Pyrröjä.

SUKUKIRJA KANNEN KUVA: Impilahti 1930 luvulla.

HENKILÖT KUVASSA: v. 1920

vas.takarivi: Alma Pyrrö, Juhnna (Jukka) Pyrrö ja Kalle Timonen

lapset: Toivo ja Mikko Pyrrö

edessä: Anna Pyrrö, Helena Partanen, Juho Pyrrö ja Mari Jääskeläinen.

> A4, 128 neliväri sivua

> sisältää kertomuksia suvun asuinpaikoista luovutetun Karjalan alueelta, sekä henkilökuvauksia.

> Sukukirja Niilo Pyrrö s. 1685 XI- sukupolvea, 159 perhetaulua ja 890 henkilöä

> Sukukirja Niilo Juhonpoika Pyrrö s. 1743 VIII- sukupolvea, 47 perhetaulua ja 313 henkilöä

PYRRÖN SUKUKIRJAN 2020 (II-painos), on valmis.

TILKAUKSET:

sposti: pyrrö@pyrronsukuseura.fi

Sukukirjan hinnaksi tulee 36€ + postimaksu suomeen 7€, Suomeen

> tilauksesta on jäljellä vielä 3 kappaleta tilattavissa.