KUULUTKO SUKUUNI 5.-6.10.2019, TAPAHTUMA

Sukuharrastajat kokoontuvat Vantaalle vuoden suurimpaan sukututkimustapahtumaan

Vantaan Seudun Sukututkijat ry:n järjestämä Kuulutko Sukuuni -tapahtumaan 5.-6.10.2019 kello 10‒17 (sunnuntaina klo 10‒16) Vantaan ammattiopisto Varian Hiekkaharjun toimipisteessä, Tennistie 1, 01370 Vantaa (Hiekkaharju). Yleisöllä on tapahtumaan ja luennoille vapaa sisäänpääsy.

Suomen suurin,
nyt jo kahdennenkymmenennen kerran järjestettävä sukututkimustapahtuma

Sukuja ja sukuseuroja eri puolilta Suomea.

Vantaan Seudun Sukututkijat ry:n nyt jo kahdennenkymmenennen kerran järjestämä Kuulutko Sukuuni -tapahtuma on Suomen suurin sukututkimus- ja sukuseuraväen kohtaamispaikka. Kolme mielenkiintoista yleisöluentoa kumpanakin tapahtumapäivänä, tietoiskuja sukututkimuksen aloittamisesta, sukuseuran perustamisesta, DNA:sta ym.

Näyttelyosastoilla on sukututkijoita, sukuja ja sukuseuroja sekä sukututkimusharrastusta tukevia yhteistyökumppaneita eri puolilta Suomea. Tapahtumassa on paljon nähtävää ja koettavaa kaikille sukututkimus- ja sukuasioista kiinnostuneille.

Edellisessä tapahtumassa vuonna 2018 oli reilut 90 näytteilleasettajaa ja yleisöä viikonlopun aikana kävi kolmisentuhatta eri puolilta Suomea.
Vuoden 2019 valokuvanäyttelyn teema on ”Sukupolvet”. Näyttelyyn on koottu vuonna 1950 tai aikaisemmin otettuja kuvia eri puolilta Suomea.

Linkki, Vantaan seudun sukututkijat ry:n sivuille.

SUKUSEURA OSALLISTUU TAPAHTUMAAN NÄYTTELYOSASTOLLA

- esittelemme sukuamme kävijöille, ja samalla yritämme löytää mahdolliset sukujuuret luovutetun Karjalan ulkopuolelta

- kerromme mitä tietoa DNA-tutkimukset ovat tuoneet

- osallistumme valokuvanäyttelyyn, teemalla "sukupolvet"(lisätiedot tapahtuman järjestäjän kotisivuilta)

Hallitus suunnittelee sukuseura "ständin" kokonaisuutta, josta kerromme tällä sivustolla myöhemmin.

Tavataan Vantaalla.