Sukuseuran neljäs sukukokous

järjestettiin edellisen tapaan Lempäälässä mutta tälläkertaa Vaihmaalan Hovissa 20.10.2018

Sukuseuran neljänteen sukukokoukseen kokoontui pieni aktiivinen jäsenistö. Vaihmalan Hovin loistavat tilat takasivat onnistuneet kokouspuitteet, palvelu oli kiitettävää sekä saimme nauttia maittavasta ruuasta.

Kokouksen pääpaino oli kokousasioiden lisäksi kolme esitystä, tutustuttiin Riikka Piirosen esittelemänä geneettisen tutkimuksen (DNA) saloihin ja mikä on tilanne Pyrrön tilanne tutkimuksessa, onhan habloryhään sattunut yksi osuma joka on sama kuin minun omani (siitä lisää DNA:tutkimus sivulla).

Seppo pyrrö kertoi kesällä 2018 tehdystä kotiseutumatkasta luovutetun Karjalan alueelta Impilahdesta, Pitkästärannasta ja Sortavalasta. Pekka Mononen, joka on kirjoittanut uuteen sukukirjaamme laajasti Ruskealan Kontiolahden Alalammen kylästä, kertoi meille tarkemmin tämän alueen sukumme asuinpaikoista.