Sukuseuran tiedotteet ja tapahtumat v. 2019

TIEDOTEET, 2019

Sukuseura on kirjoittanut tekstin sukuseuran perustamisesta ja tavoitteesta Pyhäjokiseutu- lehteen joka julkaistaan 4.12.2019.

Tavoitteenamme on:

Tavoitteemme on saada yhteys Pyrrö nimisiin sukuihin ja henkilöihin saadaksemme selville löytyykö sukuyhteyttä Pyhäjokilaaksossa syntyneisiin tai asuviin henkilöihin. Perinteisellä henkikirjoituksiin perustuvalla ja DNA- tutkimuksella emme ole löytäneet yhteyttä. Olisimme myös erittäin kiinnostuneita Pyhäjokilaaksossa tai muualla Suomessa asuvista Pyrröistä mahdollisesti tehdyistä sukututkimuksista.

PYHÄJOKISEUTU- LEHTI 4.12.2019

Sukuseuran jäsenmaksu v. 2019

KUULUTKO SUKUUNI 5.-6.10.2019, TAPAHTUMA

> lisätietoja tapahtumasta ko.sivustolta