Sukuseuran tiedotteet ja tapahtumat

TIEDOTEET 2020

Sukuseuramme täyttää 10 vuotta 29.8.2020.

Vallitsevan pandemiatilanteen takia hallitus ei ole voinut ajoissa suunnitella juhla tilaisuuutta. Sukuseuran hallitus on päättänyt että emme juhli  2020, vuonna 2021 on sukuseuran sääntöjen määräämä sukukokous, juhlikaamme 10:tä vuotta kokouksen yhteydessä

Lehtitiedotteet:

Lehtikirjoitusten tavoitteemme on saada tietoa suvustamme ja mahdollisesti yhteys Pyrrö nimisiin sukuihin ja henkilöihin saadaksemme selville löytyykö sukujuuria Suomen alueelta. Perinteisellä henkikirjoituksiin perustuvalla ja DNA- tutkimuksella emme ole kuitenkaan löytäneet yhteyttä muualla Suomessa asuviin Pyrröihin, emmekä tiedä onko Pyrröistä tehty useampia sukututkimuksia.

LEHDET: PYHÄJOKILAAKSO, SUKURI, IMPILAHTI LEHTI ja SAVON SANOMAT

TAPAHTUMAT 2020

Kuulutko sukuuni 10-11.10.2020, tapahtuma

> lisätietoja, sivulta "kuulutko sukuuni"